Over ons

J. van Zanten B.V. is een familiebedrijf dat haar oorsprong vindt eind jaren ’50. Het voorzien in de groeiende behoeften aan verzorging vormde destijds de basis van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers in Nederland op het gebied van bijous, haarmode, toiletartikelen en overige trendartikelen.

In de loop der jaren zijn onze collecties en artikelen met de eisen en wensen van onze klanten meegegroeid. Mode en trends bepalen het straatbeeld en daar spelen wij op in. Kwaliteit, betrouwbaarheid, fashion & design staan centraal in onze organisatie. Wij volgen de trends op de voet en vertalen deze naar een leuke, trendy en toegankelijke collectie voor alle vrouwen, van jong tot oud.

Naast het vervullen van een groothandelsfunctie hebben wij sinds 15 jaar ook een sterk internationaal team van service merchandisers voor ons werken. Dit team heeft dagelijks contact met ruim 1700 verkooppunten in 7 landen. De goede relatie die wij op de winkelvloer hebben opgebouwd zorgt ervoor dat wij precies weten wat de behoeften van onze klanten zijn.

Passie, flexibiliteit en originaliteit onderscheidt ons. Wij zijn er dan ook trots op om partner te zijn van verschillende vooraanstaande grootwinkelbedrijven. Kleinere ondernemers met één of enkele winkels bedienen wij middels onze eigen merken.

Indien u zelf uw inkopen wenst te doen via internet bestaat de mogelijkheid onze artikelen af te nemen via onze nieuwe webshop.

Onze lokale en internationale klanten bevinden zich in uiteenlopende branches:

  • Warenhuizen
  • Drogisterijen
  • Supermarkten
  • Modeketens
  • Recreatieparken
  • Kappersgroothandels & Kapsalons
  • Overige retailers

J. van Zanten B.V.
Televisieweg 16
1322AL Almere
Nederland

Tel: 0031 (0) 36 – 53 66 604
Fax: 0031 (0) 36 – 53 66 265

KvK: 39041352
BTW nummer: NL006469322B01